Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag vill berätta...

Så mycket jag vill berätta
sen vi sist sågs.
Först och främst
min kärlek till dig.
Men det vet du
det sa jag varje dag.
När saker händer
är du den första jag vill dela det med.
Det är så svårt att vänja sig av
med våra kärleksfulla sms.
Jag tittar på telefonen
men den är obarmhärtigt tyst.
Jag brukar läsa de gamla ibland
bara för att minnas-kan inte radera dem.
Jag vill berätta hur livet är utan dig
hur tomt och tyst det blev.
Snart kommer den där serien vi längtat efter
nu får jag se den själv på Netflix.
Vill berätta hur det går för ditt favorithockeylag
om små och stora saker-nu när du ej längre finns här.
Jag vill berätta att jag har kärleksfullt stöd från nära och kära
att de hälsar på och värmer mig när jag behöver tröst.
Jag vill tacka för min födelsedagspresent som du köpt i förväg
jag vill berätta att allt har fått en svagare färg utan dig.
Jag vill berätta att du har en vacker plats i mitt hjärta
ingen har gett mig sån otrolig kärlek som du.
Jag försöker fylla dagarna med lite glädje
så att jag kan blanda ut tårarna lite grann.
Jag vill berätta att jag är så tacksam
att jag fick uppleva dig!






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 572 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-10-22 14:54



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ett mycket fint sätt att skriva på...känner saknaden...
2016-10-24

  Gunnel Eriksson VIP
Berörande. Särskilt detta om
den svagare färgen gjorde mig rörd.
2016-10-24

  Blått Norrsken VIP
Jättefint och bra du skrivit till din käraste.
2016-10-23

  ULJO
Du har Minnena och det är bra. Glöm aldrig fem
2016-10-23

  Rise Little One
Levande känslor till en kärlek som lever fortfarande genom ditt hjärta!
2016-10-22

  Anya VIP
Mycket stark text...som ett brev. Hoppas du skickar in den!!! Sista två raderna riktigt bra.
2016-10-22

    Elisabeth Nilsson VIP
En dikt skriven med hjärteblod, berör både själ och hjärta.
2016-10-22

    ej medlem längre
Du skriver med både sorg, saknad och en oändlig kärlek i din hand.
Så vackert att få ta del av.

2016-10-22

  Lars Hedlin
Så starkt och berörande i känslan!
2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP