Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den här texten är svår därför att de finns, men jag känner inte till deras liv.


De andras skällsord..

.stör mig verkligen.

Att bara smaka på deras ord "du är efterbliven" ger mig
en slags bitterhet o ilskan skapar sån enorm inre energi.

Förstå mig!

De är höga av energidryck.

(Jag är i så fall hög av ilska)

Men efterbliven, vem är det?

De som inte lever ute bland andra i samhället,
varför skulle de vilja umgås med er som höga?

De som tänker orden och talar på ett nytt sätt,
som om det skulle kunna bli en ny sorts falang?

Bättre lägga energin på det kreativa tänkandet
som så går ut på att förstå varför de håller på.

Onödigt? Svårt?

Då vet ni vem som använder skällsordet.







Här ovanför kan namnet skrivas in.



(-Skriv ej "idioten" den är för dålig)

Vadå mobbad?

-Jag sa inget.








Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-22 20:26



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Godords lycka kan många säkert ifrån oss rycka med att med dumma ord oss nedtrycka, vi ska som du säger vara fundersamma, och stå upp för goda ord och lägga ned "stridsyxan" det är att använda dåliga ord!


2016-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP