Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bella - en chihuahua

Dina öron
är vingar
i vind

du valde
att lyssna
inte flyga

närhet
inte distans

din omsorg
om människan
är minutiös

du uppammar
all tillgänglig
hjärnförmåga

till att tolka
och älska

i ditt ansikte
står att läsa

tillitens
alla koder

i dina ögon
trofastheten

du är
mer mänsklig
än flertalet
människor





Fri vers av Petter Wingren
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-23 00:06



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Underbart ode till en älskad hund, som beter sig bättre än många människor.
2016-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren