Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta tempen

När du lade termometern i armhålan till din dikt
blev du förskräckt.
Så mycket ville du inte bli omtyckt.
Du försökte med kalla kompresser runt handlederna
så att pennan kunde lugna ner sig
och närma sig din egen temperatur.
Nu håller den 37° och är fullständigt normal.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-23 10:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist