Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu väntar oss ett möte på en strand

Nu väntar oss ett möte på en strand
dit all vår längtan färdas rastlöst, andlöst
där solen bränner märken på min hud
med tusen kyssar värmer du mina händer
jag räknar vågorna som rusar i mitt blod
och vågornas tal är sju och sedan sju igen
havet välver som en springflod utan slut
och stormen mojnar stilla till ro








Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-23 23:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP