Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tänk att få göra någonting tillsammans


Helgpyssel

Jag ser hur du smidigt formar den i
dina lena varma händer.
Ser din djupa koncentration, din målmedvetenhet.
Dina andetag går i takt med kroppsrörelserna.

Är degen färdig? frågar jag.
Det blir kanelbullar idag.... du ler varmt mot mig.
Vi har bara 30 minuter på oss utbrister du när du samtidigt rycker av dig
förklädet. Och står där helt naken i köket.
Jag står där, undrande, förvirrad.
Du börjar skratta och jag faller in i ditt ljuvliga skratt.
Vi brottas lite på golvet, bland handdukar,brödkavel och bakplåtar.
Mjölpåsen faller från diskbänken och fyller köket med mjöldamm.





Prosa (Kortnovell) av ~Leonardo~
Läst 89 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-10-23 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~