Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ryssland och NATO/USA

 

 

Ett eller två skepp kommer lastat 

med bestyckade raketer 

kanske med kärnkraftspets!

 

De kommer från Ryssland

och de komma från NATO/USA.

 

Ryssland har landsgräns

till Östersjön

det har inte USA!

 

Så vad har det för betydelse

om dessa är komna in i Östersjön

med rätt enligt att de har gräns hit.

 

Eller om de är inbjudna av ett land

som bara vill få medlemskap

i NATO! 

 




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av M M Mannheim VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-26 11:26



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skrota alla vapen tycker jag...varför kan vi inte bara få leva i fred med varandra???
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP