Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PK församling i stans pastorat

 

 

Du kan inte vara kyrkoherde 

i våran församling mer,

du bär kors om halsen

och tror att Jesus dog på korset.

 

Så du kan inte vara kyrkoherde 

i våran församling mer,

för du är för mycket kristen -

så där är dörren!

 

För bär du kors om halsen

så kan någon

förnärmad bli,

för vi är Politiskt korrekta 

i våran församling nu!

 




Övriga genrer (Satir) av M M Mannheim VIP
Läst 302 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-10-26 14:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man slutar aldrig att bli förvånad...
2016-10-29

    ej medlem längre
Jaybird: min gissning är det ökande intresset för nationalismen, som står i motsättning till det kristna budskapet. Det går inte att ha båda med hedern i behåll.

Jag menar att det är bra om de som är medlemmar av gammal vana snarare än övertygelse begär utträde.
2016-10-26

    jaybird
Utträdet ur svenska kyrkan stiger markant, ffa sedan 2015. Vad kan det bero på? Kyrkoskattens förändring står inte i proportion till hur många som lämnar svenska kyrkan.

Bra tänkt, Semper Fi.
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP