Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om jag sparat.

Om jag skulle ha sparat
alla tårar som fallit.
Under denna korta tid
sen din tid var slut och du lämnade mig.
Skulle det inte räckt med en hink
den skulle fort ha svämmat över.
Runnat ut på golvet
och bilda en sjö.
Där minnesljus guppat på vågorna
och månljuset bildat en ljusstrimma.
På den skulle jag ha balanserat
och ställt mig på tå.
Sträck ut min hand
och försökt nå din tanke.
Om jag kisar ser jag dig sitta
i min skimrande sjö av tårar.
I en båt byggd av kärlek
jag ser du får ett napp- och ler.






Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 410 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-10-26 20:58



Bookmark and Share


  Nils-Robert
Starkt berörande dikt. Så bra ordat.
2016-10-31

  ResenärGenomLivet VIP
Såå vackert och berörande...
2016-10-29

  Linda CH VIP
Fint och kärleksfullt skrivet!
2016-10-28

    Dan Myrbeck
Fint skrivet
2016-10-27

  Blått Norrsken VIP
Oh vad fint du diktar i denna hoppfulla text. Härligt att din älskade får napp
.
2016-10-27

  Gunnel Eriksson VIP
Vacker dikt som får oss läsare
att förstå vidden av din sorg.
2016-10-27

    ej medlem längre
Andlöst vacker dikt.
2016-10-27

    ej medlem längre
Jättevackert
Mvh annokas
2016-10-27

  ULJO
Berörs verkligen av ditt sätt att uttrycka sorgen
2016-10-27

  Eva Helene VIP
En mycket vacker och gripande bild av sorgen och saknaden!
2016-10-26

    ej medlem längre
Du skriver läsvärda och fina dikter om saknaden av någon älskad. De ger mig något. Tack och du har mitt medmänskliga deltagande.
2016-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP