Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min katedral

Min katedral
fyller mig med andakt
här tänker jag bara goda tankar
går med mjuka steg
högtidligt

På golvet en mjuk matta
väggarna fyllda med vackra bilder
taket välver sig högt över mitt huvud

Det är lite svalt så här års
värmen är inte påslagen
skall jag sitta ned får jag ta med en filt

Kören verkar ha tagit ledigt
det är annat på våren
då de sjunger så intensivt och jublande

Det finns plats för många här
alla kan komma hit
det spelar ingen roll vem du är

Du kan tro på vilken gud du vill
eller kanske inte alls
ingen frågar efter det

Öppettiderna är generösa
när som helst, dygnet runt
i en skog är du alltid välkommen




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-10-27 10:39



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
I en fin övergång förstår läsaren
att du skriver om naturen. Fint
2016-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP