Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Allas syn på vad som ger trygghet är förstås olika men för mig är detta grunden till ett bättre liv.


Frihet

 

_____________________________

Det finns ingen bättre känsla

än att ta kontrollen över sin egen situation

_____________________________

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Magica VIP
Läst 519 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2016-10-29 01:06



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
JA det är UNDERBART!
2016-11-02

  Valter Örn VIP
Ja det är den bästa känslan men tyvärr lägger dålig hälsa eller svag ekonomi hinder på ens väg !
2016-10-31

  överlevaren VIP
Instämmer!
2016-10-30

  Maria Sundelin VIP
Helt klart är det så
Kramar
2016-10-29

    Elisabeth Nilsson VIP
I kort text fångar du själva essensen för att få ett bättre liv.
2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP