Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppskattar som ALLTID era kommentarer, och är inte en arrogant cockblocker som ignorerar er - det är helt sonika mitt ytterst vacklande mående som genererar min tystnad... ni får skrika i stället.


Bomullstimotej

 

När fukt från brustna drömmar

väter ner en narig kind

och falskmyntsretoriken

gör en skarpsynt blind:

 

Då lyfter det en duva

som livnär sig på bly,

som lärde sig från födseln

det lönlösa att fly.

 

Och i en annan värlsdel

skall Amerika bli störst.

Vem minns att indianer

ägde marken först?


Så snälla tryck på knappen

såsom Enola Gay,

så alla vi får vila

i bomullstimotej.

 

 




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-29 22:51



Bookmark and Share


  Inkarasilas
Tailgunner. Fast egentligen är det vers 1 & 2 jag läser om och om igen. Det är så vackert blyfärgat och rakbladsvässat på ett som är du. Pretty Little Boy med sprängkraft åt helvete
2016-10-31

    Sefarge VIP
Sällsamt skriftat!
Hoppas mänskligheten
Slipper ett sådant
Gemensamt
gigantiskt Sömnpiller!


2016-10-29
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP