Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när du lämnade mig.

jag känner igen den här platsen
det står ditt namn över gatorna
och det har ditt ansikte
på fasaderna.

jag kommer ihåg hur du
brukade ta på mig när du
var lite sådär full
och du svamlade att du
älskade mig
under träden där borta
jag kommer ihåg
allt vi gjorde men jag
vande mig aldrig vid
din konstanta närvaro,

jag har saknat det här
men du behöver inte
ringa fler gånger

du behöver inte säga någonting överhuvudtaget.

jag tänker inte säga att jag förstår
för jag förstår inte någonting alls, aldrig
någonsin kommer jag förstå.

aldrig mer kommer jag drömma
om ditt ansikte, dina händer under min kavaj.
aldrig mer, om det billiga hotellet
där du tog min oskuld där du lämnade mig naken.




Fri vers av lillasystersvart
Läst 380 gånger
Publicerad 2006-05-14 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillasystersvart