Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

apati & filten.

här är så tryggt
jag sitter kvar.
här är varmt
och där är kallt.
inget medvetet beslut
varken ja eller nej.
smicker funkar
bra på mig
men jag ger inget
tillbaks till dig.
röda kinder
vad sade jag nu?
rödare kinder
du sade nåt snällt
och jag är inte van
vid vackra ord.




Fri vers av lillasystersvart
Läst 335 gånger
Publicerad 2008-09-30 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillasystersvart