Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hör mina knän sjunga.

mina ben är fyllda med sång och
det är kärlekssånger som viskas fram.

men det finns ingen som kan lägga sitt
huvud mot mina knän och höra hur de sjunger.

och så många tankar som virvlar omkring!
de vill inte lägga sig ner utan flyr från mig

så mycket tankar som vill bli tänkta,
att de knuffas och trängs om uppmärksamhet.
varje tanke är som ett litet barn
som skriker på hjälp
och jag vet inte vilken tanke jag ska hjälpa först.
jag springer mellan dem men ingen hjälper

mig.

odelad glädje är ingen glädje
och viljan att gråta sätter sig i halsen
eftersom mina tårar gömmer sig.

likt mina tankar flyr de.




Fri vers av lillasystersvart
Läst 510 gånger
Publicerad 2008-02-23 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lillasystersvart