Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Främling

Befann mig som främling.

Inte alls så annorlunda, nästan avkopplande och lugnt.
Ett tag i alla fall.
Men allt var prydligt upphängt och ställt i ordning.
För beskådande.
Vet inte om de såg något, de verkade bara titta.

Stod där fortfarande som en främling.




Fri vers (Modernistisk dikt) av mihkel VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-10-30 02:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP