Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattljud

Ett steg steg framåt, sa han.
Vad menar du då, sa hon.

Men samtidigt två steg bakåt, sa han.
Är du full ? , frågade hon.

Nej, är bara en andningsmaskin rikare, sa han.
Bra då kan jag äntligen sova men det blir inget sex, sa hon

- Ur "Den sömnapnes dagbok"

© Christer Johansson 2016-10-22




Fri vers av Schackpoeten VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-10-30 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Schackpoeten
Schackpoeten VIP