Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvar är de sista entusiasterna

 

 

Många trodde på EU, Europeiska unionen 

och fortfarande gör det.

 

Det skulle blir fred

och frid och fröjd

i Europa!

 

FN, Förenta nationerna 

bildades efter andra världskriget 

för att det skulle bli fred

och frid och fröjd

i världen!

 

Så blev  plötsligt några länder

stora som inte har samma syn

på fred och demokrati . 

 

Både EU och FN

blev kidnappade av sin egna

korruption och sin egen

förträfflighet.

 

Kvar blir bara missnöje 

med alla bokstavskombinationer 

som skulle rädda mänskligheten.

 

Den del av det hela

som vill har fred

och frid och fröjd. 

 

Och framför allt demokrati

yttrandefrihet och fria

att välja sin egen religion.

 

Deras värld krymper för varje dag

i väntan på någon ny

bokstavskombination

som ska frälsa de sista

entusiasterna.

 

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av M M Mannheim VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-11-01 00:40



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Jaa...vad månne det bli av vår trasiga värld...fast jag tänker ändå hoppas på något bättre...
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP