Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommardag.

Jag minns en sommardag
vinden smekte min kind.
Solen dansade
på vågorna.
Himlen var kornblå
inte ett moln.
Jag minns dofterna
och lyckan.
Semestern hade just kommit
och livet var fyllt av sommar.
Jag minns jag tänkte på vår resa
hur vi räknade dagarna.
Tiden närmade sig
och vi längtade så.
Sen minns jag
inget mer...




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 592 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2016-11-01 19:36



Bookmark and Share


    Anneli A
Gillar det oförutsägbara slutet!
2016-11-07

  Bo Himmelsbåge
En finstämd början av dikten på minnenas melodi...
där allt var solsken, kornblå himmel o lycka.... semestern tillsammans hägrade...
Sedan drog ett mörkt moln in o förmörkade idyllen... o Du minns inget mer...
Ett vemodigt slut...
Men jag hoppas o tror att solen en dag åter ska lysa på Din himmel,
även om det inte känns så just nu...
Sorgen måste förstås ha sin tid...
2016-11-07

    Dan Myrbeck
Fina minnen dito berättade.

Jag tror texten vinner på att de två sista raderna stryks.
2016-11-03

  ULJO
Så berörande
2016-11-02

  Eva Helene VIP
Gripande vackert!
2016-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa minnen sitter kvar...
2016-11-02

  Linda CH VIP
Vemodsvacker text med ett starkt slut.
2016-11-02

    ej medlem längre
De vackra minnena består....det är en gåva.
2016-11-02

  Lars Hedlin
En stark och fin text!
2016-11-02

  Gunnel Eriksson VIP
En dikt att minnas.
2016-11-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Så talar sorgen i din berörande dikt. En vändning man inte förväntar sig.
2016-11-01

  Susanne Klint Martell
Nä men oj! Läste och log, sen fick jag en klump i magen. Men det är ju det som gör det ... vändningarna.
2016-11-01
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP