Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det knackade hjärtat

Min kärlek för dig har aldrig tagit slut den har bara vilat sig ett slag..men jag väckte den alldeles nyss och den viskade till mig att jag ska inte vara rädd..Den knackade på din dörr och frågade om den fick komma in i ditt varma hem..
-Dörren har alltid varit öppen för dig det är bara att komma in..
Sen dess har jag aldrig vilat mig för att förstå att kärleken aldrig kommer att ta slut.. Hur kall jag må bli så finns du alltid där för att värma det igen..




Fri vers av jessica
Läst 339 gånger
Publicerad 2006-05-14 20:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jessica