Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

lycka

Lyckans gång är förbi.
jag tittade efter den, men det försvann.
Vart tog den vägen.
Jag går runt lite till, men kan inte finna den.
slutet är nära på min väg för snart kan jag inte gå längre.
Jag går och går men kan ej finna.




Fri vers av jessica
Läst 427 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-10-12 09:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

jessica