Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fokus: Dig


du får va hur svartsjuk du vill

kontrollera allt du vill
begära vad du vill
kräva vad du vill
bli hur arg du blir

alla dina känslor äro heliga


du får va hur frigjord du vill

frottera i mäns åtrådhet
åtrå hur många du vill
bli hur kåt du blir

avnjuta alla, samt ännu fler
hur du vill

alla dina känslor äro heliga























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 393 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2016-11-02 00:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
halleluja!
2016-11-03

    Fågelhjärta
Man blir ju nästan kär
2016-11-03

  StinaJ VIP
Bra text men det är sista meningen som lyfter allt.
alla dina känslor är heliga !
Det är bra


2016-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det kan man kalla frihet det...
2016-11-02

    Orkiden
Lusten finner inga gränser, endast kärleken får hjärtat att vilja stanna...
Åtrån lockelsen äventyren i rollspelen kan stanna mellan två...
Behövs inte många män, utan just den rätta...

2016-11-02

  Öknens Ros VIP
med skydd då förstås!
2016-11-02

  alicja lappalainen VIP
toleransen eller indolensen?
2016-11-02

    ej medlem längre
jag gillar flytet i texten, det rinner verkligen på, rytmisk, välskräddad vers och innehållet klart som dagg..
2016-11-02

  SpamPippiL VIP
Amen
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP