Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

 † 

Det var något som fastnade
något som tog tag
du är djupare än djup
och där nere finns jag
du är vackrare än allt som alla har sett
men också svårare än svår
inklämd mellan allt
spelar du hård
ta dig loss

alla är i en mörk tunnel
och vi ser ett ljus längs tunnelns spår
men ingen vågar ta chansen
tänk om det är ett tåg
hjälp oss




Fri vers (Fri form) av krut
Läst 219 gånger
Publicerad 2016-11-02 03:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

krut
krut