Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idedags

Novembervindar; 
vintern väntar vid knuten 

- våren vida bort




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-02 08:53



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, nu är det tid att drömma, om vår och sommar...
2016-11-02

  Gunnel Eriksson VIP
Jag läste fel - idédags.
Svårt språk vi har.
Du har rätt - idédags.
2016-11-02

  Solstrale VIP
En illusion våren är vår!
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP