Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Poetry on a plate ...

 

 

it's a hidden message

through your rice dishes

the golden saffron seduces me

your warmth and hospitality

it's a cultural journey

into your heart

my new destiny

 

 




Fri vers av Rise Little One
Läst 226 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-02 15:57



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
kram
2016-11-05

  Karina"Kia"
Doften att bjuda upp till kärlekens krydda till kärleksliv<3
2016-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint kryddad text!
2016-11-02

  Linda CH VIP
Spännande aromer och intryck!
2016-11-02

  ResenärGenomLivet VIP
Poesi serverad med fin kryddning...
2016-11-02

  mickech
warm and lovely lines from your golden pen.
2016-11-02

  Quasimodo
Budskap genom mat och gästfrihet i en resa mot ett nytt öde, smaklig måltid!
2016-11-02

    ej medlem längre
Njutbara är dina ord.
2016-11-02
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One