Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändelse

Även jag tömmer min bokstavspåse
uppskattar kombinationen else
förälskelse, tillblivelse, bakelse
letar elsingar
lyfter upp en del
födelse, befrielse, självuppgörelse
gräver ner andra
förbannelse, förintelse, vämjelse
minns mina tillkortakommanden
möter dem alltför ofta
klistrade som de är
som lockelse
i min varelse.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-02 22:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist