Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Behov

Regngrå november; 
tjuv av energi och geist 

- adventsljuslängtan




Bunden vers (Haiku) av Lena K Nilsson VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-04 14:21



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fin, längtansfull haiku...men man kan redan nu tända ljus...
2016-11-06

  Gunnel Eriksson VIP
Ja, november kunde man hoppa över.
2016-11-05

  ULJO
Så är det så att ljuset kan återvända
2016-11-04

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku!
Precis så är det.
2016-11-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP