Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allhelgonaord

I trädgården vilar ni, 
intill björkens famn. 

Jag tänt ett ljus för er idag
för att minnas vem ni var ...

glädje, värme, 
tröst vid livets hårdhet. 

Så små, 
men så stora för mig ... 

ni små marsvinsvänner.




Fri vers av Lena K Nilsson VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-05 09:14



Bookmark and Share


  överlevaren VIP
Det lilla i det stora, fint!
2016-12-04

    frun
Hur hamnade de där...
2016-11-14

  Bo Himmelsbåge
Fin hyllning till Dina små, runda, pipande vänner...
Där de vilar i frid vid vita björkens stam...
Jag har själv haft marsvin, som jag ärvt av min dotter...
En av dem, Doris, vilar vid en liten bäck, här i Skåne... Jag tänker på henne med tacksamhet o glädje ibland, när jag går förbi...
Nu har vi två katter... också härliga djur, med stor personlighet!

2016-11-08

  ResenärGenomLivet VIP
Fin dikt om minnen...
2016-11-06

  ULJO
Fint
2016-11-06

  Gunnel Eriksson VIP
Förvånande vändning.
2016-11-05

  kirsti ylinikka VIP
som f d marsvinsägare förstår jag saknaden. Pipandet när man tog i potatisskalaren är oförglömligt!
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP