Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

(4)Lycka är

Lycka är
när klarhetens
vita sken
rinner
genom
natten
ut i gryning




Fri vers av Petter Wingren
Läst 298 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-11-05 12:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Dina "Lycka är" är som pärlor på ett band och just den här tycker jag är den mest glänsande pärlan. Så fint!
2016-11-05

  Solstrale VIP
Jag håller med, dina ords klarhet....
2016-11-05

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina lyckotexter, som inte handlar om rikedom och ägodelar.
2016-11-05
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren