Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus.

Stjärnorna lyser
så starkt ikväll.
Jag skymtar en
ny stjärnbild.
Det är ditt namn
i stjärnskrift.
Hela kyrkogården
badar i ljus.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-11-05 23:47



Bookmark and Share


  Chawa VIP
Förtröstansfulla ord, ljuset är kärleken vi känner, som förbinder oss och som skänker oss ro...
2016-11-08

    Dan Myrbeck
Fin text.
2016-11-07

  Eva Helene VIP
Så vackert i allhelgonatid!
2016-11-06

  ResenärGenomLivet VIP
Gott med ljus som lyser upp...
2016-11-06

  ULJO
Så ädelt tänkt och så fint framfört
2016-11-06

  Marita Ohlquist VIP
Fantastisk text som berör mitt innersta!
2016-11-06

    ej medlem längre
Vackra ord som går rätt in i hjärtat att läsa!
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP