Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hos dig ...

 

 

 

i en oändlig tid och rum

kurar jag mig i din närhet

min ljuvliga sköld

mot mörker

kylan stannar avundsjukt utanför

när du kysser mig vid ditt fönster




Fri vers av Rise Little One
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-06 21:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Kärlek
2016-11-13

  ResenärGenomLivet VIP
Åh...så borde man alltid få ha det i vintertid...och annars också förresten...ljuvlig dikt...
2016-11-09

  Fem hjärtan VIP
Helt underbart ljuvlig kärleksdikt!
2016-11-08

    ej medlem längre
Du skriver med kärleken i din hand.
2016-11-07

    Elisabeth Nilsson VIP
En underbar dikt att läsa med hjärtat!
2016-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om kärlek och värme!
2016-11-07

  Quasimodo
Ger en skön känsla för trygghet och tillit som håller mörker och kyla på avstånd och kyssen värmer nog lite extra här!
2016-11-06

    Birgersdotter VIP
Ljuvlig
2016-11-06
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One