Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haute couture

Han sydde för stort.
När han tog mått
lade han till några millimeter.
Ingen visste om det
men han tyckte om att ge sina kunder
möjligheten att utvecklas
drog i gengäld av
litet grann på räkningen
särskilt för dem som låg efter med betalningen.
Man kan sakna pengar
men inte stil
var hans förklaring till
sina allt mer dåliga affärer.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 193 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-07 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist