Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankedikt


När orden faller

När orden faller över mig
måste jag ta dem
som de kommer
när de kommer
- om så mitt i natten -

De kan inte vänta
till ett lägligare tillfälle
De väntar inte

Om jag någonsin inbillat mig
att de går i repris
att de finns kvar
för att tas fram - senare
har jag grundligt bedragit mig




Fri vers (Fri form) av Mona M
Läst 266 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-07 09:34



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det för mig också.
2017-03-06

    ej medlem längre
sannare än så här blir det inte... den här känns igen alla dagar i veckan! tack.
2016-11-07

  mare VIP
Fint formulerad
så sant, sparar!
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M