Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vinterbild


Snön ha fallit

Snön har fallit
faller
oupphörligt
genom dagen
genom natten

I den nya världen
sjunker
skatungen
till buken
i det mjuka
vita

Slår den
släpar den
med vingarna
över snön

skadskjuten
av vintern




Fri vers av Mona M
Läst 225 gånger
Publicerad 2018-02-04 15:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M