Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Höstbild


Granrotsryggar

Granrotsryggar

reser sig

högt

på sliten skogsbarrstig

Mossomgivna


Aspen

öser sina löv

över granens grenar

Spretar naken


Rakbladsvass

skjuter

plötsligt

solens klinga

genom gråväntansdiset

för att åter

försvinna




Fri vers (Fri form) av Mona M
Läst 266 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-10-29 09:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mona M
Mona M