Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hjärtat.

Det är ett hål i mitt hjärta
det fylls nu av snö.
Ändå är det tungt som sten
och fjäderlätt av vackra minnen.
Mitt hjärta är så tomt
det ropar ut ditt namn.
Mitt hjärta saknar dig
men det har ändå flera rum.
För Lilla O och mina barn
och flera fina fantastiska vänner.
Ibland när hjärtat är fyllt av gråt
finns ni där till tröst.
Som ett varmt duntäcke
för mitt hjärta och själ.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 314 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-07 17:28



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Skönt att det finns tröst att få...
2016-11-09

    Dan Myrbeck
Fint skrivet - gillar särskilt att
hjärtat är både tungt och lätt..
2016-11-08

  Eva Helene VIP
Så vackert och mjukt i det svåra!
2016-11-08

  ULJO
Fint skrivet med melankolisk klang
2016-11-07

    ej medlem längre
Orden andas värme och kärlek till alla både närvarande och saknade.
2016-11-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Trösterik dikt, trots sorgen som vilar i hjärtat. Som du så fint skriver, hjärtat har flera rum.
2016-11-07

  Marita Ohlquist VIP
Anhöriga och vänner är strimmor av ljus i sorgens mörker!
Bra skrivet.
2016-11-07

  louisegirl
Varmt och fint skrivet, med vemod i dina ord.
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP