Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel.

En ängel har hjälpt
mig att gå.
Timme för timme
dag för dag.
Trodde det var omöjligt
men kan faktiskt skratta ibland.
Mitt i sorgen
får jag stundtals lindring.
Sen faller jag igen
men sen reser jag mig igen.
Du är mitt ledljus
du får mig ändå att orka.
Ta hand om varandra sa du
om nått händer mig.
Lova mig det
ni är min lycka!




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-07 20:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppfulla ord om att det kommer att bli bättre bara vi tar hand om varandra...
2016-11-09

    Dan Myrbeck
Så där är ofta sorgearbeten, och tillslut känns allt bättre.
2016-11-08

  Ann V Åhsberg VIP
Bara så fint!

"Du är mitt ledljus
du får mig ändå att orka.
Ta hand om varandra sa du
om nått händer mig.
Lova mig det"
2016-11-08

  walborg
Kärleken och änglarna finns
2016-11-08

  Eva Helene VIP
Så fint detta och gott att det för en liten stund kan finnas lindring i ett skratt! Och de stunderna blir nog fler även om det inte känns så nu.
2016-11-08

  Rise Little One
Ingen glädje eller sorg existerar för evigt...
2016-11-08

    ej medlem längre
Din styrka övervinner sorgens svarta flod.
2016-11-08

  Anya VIP
Vilken fin och hoppfull text. Hoppas även jag har en ängel vid min sida. Ska försöka titta om jag ser nått. :o)
2016-11-08

  ULJO
Sorgen har sina upp och nedgångar men änglarna finns där alltid som stöd och tröst när det är som mörkast
2016-11-07

    ej medlem längre
Så fin
mvh annokas
2016-11-07
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP