Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visslande sång ...

 

nya snöflingor valsar runt

på en blomsteräng 

trigger en hunger

som går aldrig över

du har nått min svaghet

omformar den

till en evig styrka

tillsammans präntar vi på en ny blad

och gror med tider

 






Fri vers av Rise Little One
Läst 253 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-09 15:08



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Vacker
2016-11-13

  Fem hjärtan VIP
Mycket fint!
2016-11-12

  Quasimodo
Fint här för att skriva nytt i livets dagbok!
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One