Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Smärtsamt är att minnas...


Farväl.

Dagen före
fick vi tid.
Att prata -att vara
att hålla varandra i hand.
På sjukhuset-i salen
omgiven av människor och sladdar.
Innan vi skildes
sa vi -jag älskar dig-jag älskar dig.
Dagen efter
vår sista.
Höll jag dig i handen
smekte ditt hår.
Nu var det jag som sa
jag älskar dig-jag älskar dig.
Du kunde inte längre prata
men du småkikade och hörde.
Jag älskar dig-jag älskar dig
som ett lugnt stilla farväl.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 557 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2016-11-09 21:20



Bookmark and Share


  Lena K Nilsson VIP
Ord som berör ...
2016-11-14

  Bo Himmelsbåge
Mycket berörande förmedlat...
påminner mig om mina egna farväl -
på återseende...
jag tagit under mitt långa Liv
Er Kärlek är stark o ömsint,
den kommer att bestå för alltid,
i Evighet...

Tack, för att Du delade med Dig...
2016-11-10

  Blått Norrsken VIP
Så fint du skriver om din outhärdliga sorg i ett avsked som ni fick dela tillsammans in i det sista. Om än ohyggligt smärtsamt men vilket fint stöd du var för din man innan han gick över till sin vila i början på något nytt i sin nya form. Han ser dig och väntar på att en dag ska du komma och ni ska mötas igen.
2016-11-10

  Ann V Åhsberg VIP
Starkt och berörande skrivet!
2016-11-10

    ej medlem längre
Dina ord berör mig verkligen på djupet, gripande fint farväl.
Tack för att jag fick läsa!
2016-11-10

    ej medlem längre
Orden får mina tårar att rinna.
2016-11-10

  Anya VIP
Gripande om ett sista farväl. Berörs av dina ord. Tack för att du delar.
2016-11-10

  Marita Ohlquist VIP
Ömsint och kärleksfullt, blir berörd!
2016-11-10

  Gunnel Eriksson VIP
Ett fint farväl, väl beskrivet.
2016-11-10

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket berörande...
2016-11-09

  ULJO
Känner med dig. För jag har gått igenom exakt samma sak.
Starkt skrivet
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP