Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

The Trump Journey II

Det oförklarliga
fasansfullt oförutsebara
för evigt oförsvarbara
som om det landet drabbats
av gemensam galenskap
men det kanske inte är en nyhet
egentligen
men det händer nu
i vår tid
de yttersta av dagar

Nu gäller
som alltid
när man tagit fan i båten
så får man ro honom i land
Good Luck America
wherever you are




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-09 22:07



Bookmark and Share


  ULJO
Ett stort skämt är vad han är
2016-11-09

    ej medlem längre
Folk får den ledare de förtjänar..
2016-11-09
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP