Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Som en travbana, där besökarna sitter i ett hus och tittar på loppet, ett hus närmast travbanan.


Känns som det fattas ett.

"Man behöver inte kunna allt för att vara en bra
ledare bara känna in vad som är nästa steg att ta"

Men stämmer verkligen det?

Vad heter projektet, hörs en röst från luftburen.

"Rädda Situationen"

Fast den heter det inte, det är bara innebörden.

Ska jag skriva det?

Ni som tror på en ledarfigur, till er...

"Det är våran lekplats, ni är inte födda än"

Vems är området?

Enkel match.

Va, dåligt!

Titta inte då!

-DAGS ATT SLÅ!

"Så har dom lite jobba
på för det är ju lätt att
fatta vem som spelar Då"

SLÅ!

Okej! Vems tur är det och sedan lite ögongodis.

Var f-n hittar vi det.





Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-10 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP