Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"When you are born in this world, you are given a ticket to the Freak Show, and when you are born in America, you have a front row seat" - George Carlin


Trumpetaren

 

Jag ser hur Donald Duck strikt håller takten

marscherande i slutna led mot makten

där ingen får va' trumpen eller sur.

Mot norr skall alla människor förpassas

som ej "stolt patriot med vapen" klassas,

men Kanada har byggt en egen mur.




Bunden vers (Rim) av Judas Ekholm VIP
Läst 405 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2016-11-10 17:56



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
På andra sidan
Gränsen låser de
Knappt sina dörrar!
Samt har strikta
vapenlagar!
Med" vildmarken
Utanför"
Skarptyngd
Rimskapelse!
Tack!
:)
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Judas Ekholm
Judas Ekholm VIP