Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önskemål å kämpatag.


Min Mission


Vill ej gå efter grå direktiv! - - -
Vill bestämma, själv över mitt liv !

Undrar vad det är jag väntar på.
En supersnygg kille, - eller 2 ? - -

Svär, vid mitt blod, en rätt dyrbar kalk --
min kropp försvaras av Andens falk !

Är en övervintrad, gammal mod,
som har svårt å göra mig förstådd.

Hade, rätt, starka fantasier, -- --
som barn, - nu kallas de för - griller !

Jag tror på demoner å Magi, -- -- --
för å kunna störta Lede Fi !! ---------

Att Överleva är min Mission !
Predikar om Livet -- med Passion.

Hoppas, på Vinst å att slippa - Nit, -
men får, väl, dö - som en liten skit!

Tror på Ändring, - av allt å döma--
Om Mannen fortsätter jag drömma !

Om han ej vill mig ha, - en skrikhals
jag blir, som tror på Ingenting, alls!

Men, får jag, bara ha den -- inne,
då blir det Livet -- på en pinne !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 405 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-11-10 18:10



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Här var det styrka och mod! Du ger inte upp!
2016-11-11

  Solstrale VIP
Aldrig låta indignationen flytta in! Bra skrivet!
2016-11-11

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket av det vi gör finns nog inbyggt i oss och överleva vill man nog helst...
2016-11-10

    ej medlem längre
Gillar särskilt första strofen, du vet vad du vill och bestämmer själv över ditt liv! Så ska det vara, inte låta andra dirigera!
2016-11-10
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf