Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gud är kärlek

Om Gud har skapat världen tycker jag att han har gjort ett dåligt jobb, sa hon och jag svarade:
Jag tror inte på Gud som en gubbe. Jag tror att...


Gud är kärlek
kärlek skapar frihet
frihet är att kunna välja
att välja kärlek eller välja bort kärlek
välja bort kärlek är ondska


Kärlek riskerar alltså att resultera i sin motsats
redan i kärlekens väsen finns potentiellt ondskans alternativ
Gud manifesterar sig inte genom programmering
men genom förtroende, förebild och utsatthet




Fri vers av Petter Wingren
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-11-10 22:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tror precis som du... Ett mycket fint svar till den som undrar och ifrågasätter.
2016-11-14
  > Nästa text
< Föregående

Petter Wingren
Petter Wingren