Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leonard Cohen

Jag tror att det blivit
så mycket vackrare nu
när änglakörer skall sjunga
med tusen röster som blandas
det hörs något nytt i rymden
i lovsångernas melodi
en sprucken och skrovlig stämma
men ändå så klingar
ett jublande Hallelujah
över oss alla här på jorden.




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2016-11-11 07:11



Bookmark and Share


  Naga
Helt säkert har det blivit vackrare där. Härlig text.
2016-11-18

  Bo Himmelsbåge
Ett fint eftermäle till denna härliga sångare...
Visserligen med en hes o skrovlig röst...
men med en känsla o inlevelse som får håren att resa sig över hela kroppen...!

Jaa... nu får änglakören en Hallelujabas
som heter duga!
Tack!
2016-11-11

    AA VIP
Fin text. En fantastisk låtskrivare och sångare har gått ur tiden. Hans låtar är däremot odödliga....
2016-11-11

    ej medlem längre
eller ett "suzanne"!
2016-11-11

    tramp
fin text om den bäste
tack !
2016-11-11

    ej medlem längre
Möter här på Poeter.se denna morgon en tråkig nyhet, men hellre här än på någon skvallertidning!
2016-11-11

  Johan Strömstedt
Jag tror det var 1968 jag första gången hörde honom Bird on a wire. Sen var jag fast. Skall spela Sussane och minnas.
Tänder ett ljus.
2016-11-11
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP