Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titthål.

Idag var det ett hål
i himlen.
Mellan mörkblå skyar
skimrade ett guldgult kikhål.
Jag ropade ditt namn
fick en tanke till svar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 295 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-11-11 21:56



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Oerhört bra och i beröring
2016-11-13

  Gunnel Eriksson VIP
Sista raden rymmer mycken livsvisdom.
2016-11-13

  Eva Helene VIP
Vilken vacker dikt! Ger hopp och tröst. Bokmärker.
2016-11-12

    ej medlem längre
Underbar dikt!
2016-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Så skönt att få en liten hälsning...fint skrivet...
2016-11-12

  Marita Ohlquist VIP
En underbar text som slår an en känslosträng i mitt inre.
De två sista raderna är ett mästerligt avslut.
2016-11-12

  Anya VIP
Tycker de två sista raderna är så fina och starka. Bra att du fick svar. En av dina bästa texter!!!
2016-11-12

    Isa Nova
Mycket mening och känsla i så få ord. Att prata med någon genom ett kikhål i himmelen.. Vilket fint sätt att beskriva det på.
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP