Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Månen.

Månen visar vägen
genom natten.
Lyser på snön
vill lindra mitt mörker.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 397 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-11 22:12



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fin text.
2016-11-15

  Lars Hedlin
Stark i känsla
2016-11-13

  aol
En dikt som borrar sej mot hjärtat
2016-11-12

  Eva Helene VIP
Så fint!
2016-11-12

    ej medlem längre
Dina ord letar sig in i hjärtat.
2016-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Det behövs ljus i mörkret för att vi ska hitta vägen vidare...
2016-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert om betydelse av ljus när man vandrar i mörker!
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP