Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Half done

Chateaubriand minsann
half done
av oxe inte sugga
tar en tugga
känner mig behaglig
den maten borde borde vara daglig
är dock endast half done
som jag själv eller?
Det finns paralleller.
Svårt att veta vad som gäller.




Fri vers (Fri form) av Göran Strömqvist
Läst 172 gånger
Publicerad 2016-11-11 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Göran Strömqvist
Göran Strömqvist