Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nåra verser.


TROLL-GUMMA


De sävliga stegen - - -
från Utgångspunkten Noll.
Ändlös är färdvägen ....
Tokiga gamla Troll !
Varför så förtegen?!

Det rår, väl, Ingen för,
att man tvingas vandra!
Detta att man det, gör -
som alla de andra, --
-- ej - alltid - som man bör!

Tjockt slem uti halsen.
Balkongdörren står öppen !
Kalla vintervalsen -- -- --
virvlar omkring gruppen
istappar på 'ballen'!

Säg EJ jag är defekt !
Vem spräckte kondomen?
Ingen är helt perfekt!
Möjligen Fantomen, - -
-- ej en vanlig - knekt!!

Är du inte så nöjd?
Vad spelar det för roll ?
Gå emot Livets Höjd, -
- å synda, - lilla Troll !
Det ger, dig -ju- sånn Fröjd !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 656 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-12 12:35



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
´Gillas mycket!
2016-11-13

  bumerang
Wow, du hjälpte mig in i bergakungens sal i ett enda "huj".
Din dikt är snarlik John Baur sagorna.
Inget dåligt betyg.
Å rim dessutom.
2016-11-12

    Elisabeth Nilsson VIP
Humoristisk dikt med vass skärpa och lite trolldom:)
2016-11-12

  Anya VIP
Gillar denna TROLL - GUMMA. Humor i orden. Tycker om bilden av den öppna balkongdörren och kondomen som spräcktes. Bra vännen!
2016-11-12

  Marita Ohlquist VIP
Troll-gumman fattade pennan och skrev
verser med tankar och känslor det blev
fem varianter, minsann
bra skrivet, Marianne
2016-11-12

  överlevaren VIP
Troll i orden...finurlig dikt!
2016-11-12

  ResenärGenomLivet VIP
Alla är vi unika och har vårat eget sätt...
2016-11-12

    ej medlem längre
Tror att "troll-gumman" är lite full i sjutton idag!
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf