Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solen.

Idag strålar solen
glittrar över snötäcket.
Träden har dekorerat sig
i sin vinterskrud.
En ensam fågel flyger förbi
inne doftar nybakta bullar.




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 475 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2016-11-12 13:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Underbar bild du beskriver...
2016-11-16

  Lars Hedlin
Så fint skriftat
2016-11-13

    ej medlem längre
Ett ögonblick av stilla lycka.
2016-11-12

  Bo Himmelsbåge
Fin hyllning till Solen, Snön
o mys i Hemmets lugna vrå...
Vilsamt...
2016-11-12

  Eva Helene VIP
Vardagsnära, vackert!
2016-11-12
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP